www.lifaco-cbg.org

                    www.lifaco-cbg.org

 

Doelstellingen van de Bond :

 

  • Alle families verenigen, hun rechten, hun belangen buiten alle voorwaarden voor lidmaatschap, oorsprong, statuut of mening van leven verdedigen.

 

  • De familiestructuur, eenheid leven, van uitwisseling, betrekkingen, scholing en overdrachten van waarden willen bevorderen waar generatie, zich met name verwantschap en afstamming inschrijven, grondslag van de maatschappij als plaats van persoonlijke ontwikkeling en reden van actief gevolg van de persoon binnen de maatschappij.

 

  • Om iedere ervoor zorgen persoon en iedere familie toe te laten om de waardigste oplossingen te bereiken en het gunstigst voor hun ontplooiing en voor vervulling van hun relationeel leven met inachtneming van de waarden van de democratie.

 

  • Van besprekingen debatten en dag van discussies over de onderwerpen van de maatschappij organiseren en oefent zijn actie in alle onafhankelijkheid uit volgens een principe van pluralisme waar door alle verscheidenheden van mening, rollen en statuten, milieu's en voorwaarden, van leeftijden van het leven, van filosofische overtuiging dienen samen te werken om, in de rechtvaardigheid en de solidariteit, het onvervangbare karakter van de familie voor de personen, de cultuur en de vennootschap te verzekeren.

 

  • Een brengen ondersteunt vooral moreel aan de sociaal-culturele, religieuze, sport groepen,.

 

 

De vzw Cbg blijft volledig tot uw beschikking voor elke suggestie of opmerking op teneinde de organisatie te helpen om zich goed voor het belang van iedereen in te spannen.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws 

 

 

 

 

Nieuws 

 

          

 

Tentoonstelling: "Zwarte vrouw, ik groet je" door auteur en tekenaar Serge Diantantu in

Antwerpen in het kader van Vila Cabral (bevordering van relatie Noord Zuid) van 22 tem 26/10/2008 

 

 

Nieuws 

 

 

 

 

Nieuws 

 

 

 

 

 

lifaco - cbg  2014  Ebn doelstelling

     Vakbeweging van  

      gezin, dichtbij u

 

 

Wilt u lid worden van de Bond en genieten van hun diensten?
Hier klikken, Alstublieft.

     Congolese Bond der Gezinnen vzw